μπεσ στην ψηφιακη σφαιρα με την omnifox

Ψηφιακη ταυτοτητα

Λογότυπο

Κάρτα & Έντυπο

Κειμενογραφία

Φωτογραφία & Video

Επιχειρησιακή Κουλτούρα

Από την εύρεση του κατάλληλου ονόματος έως την απόδοση του οράματος – και από την παραγωγή επαγγελματικών καρτών έως τον σχεδιασμό πολύφυλλων εκδόσεων που μιλούν και αντικατροπτίζουν αυτό που πραγματικά ονειρεύεστε. Πλάθουμε με λέξεις και ντύνουμε με σχέδια, την ιστορία που θα αγαπήσει το κοινό σας.

Οτιδήποτε βλέπεις μπορεί να γίνει ένα παραμύθι και μπορείς να βγάλεις μια ιστορία από οτιδήποτε αγγίξεις.
Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, 1805-1875, Δανός συγγραφέας παραμυθιών

Ψηφιακη παρουσια

Σχεδιασμός Ιστοσελίδων

Διαφήμιση Google & SEO

Κοινωνικά Δίκτυα

Email & Newsletters

Eshop & Ecommerce

Η ταχύτητα με την οποία μπορούμε να σχεδιάσουμε και παραδόσουμε μια ιστοσελίδα είναι μνημειώδης. Αλλά αυτό αποτελεί μόνο την αρχή του ταξιδιού. Με βελτίωση ευρεσημότητας στις αναζητήσεις της Google, στους χάρτες, στα κοινωνικά δίκτυα και σε κάθε σχετική με το αντικείμενο πλατφόρμα ή μέσο (airbnb, tripadvisor, skroutz, ΜΜΕ, Instagram Influencers, Εφημερίδες κτλ) ανοίγουμε όλες τις πόρτες προς το κοινό σας, ενώ ταυτόχρονα διατηρούμε ζωντανό το ενδιαφέρον τους, με παραγωγή και διακίνηση πρωτότυπου περιεχομένου κάθε τύπου (κείμενα, γραφιστικά, φωτογραφία, video, aerial video, ταινία, animation κτλ)

“Η απλότητα είναι η απόλυτη επιτήδευση” – Leonardo Da Vinci

ΨηφιακΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Σχεδιασμός σε Cloud

Διαχείριση Γνώσης

24/7 Υποστήριξη

Εξυπηρέτηση Πελατών

Απομακρυσμένη Διοίκηση

Το ψηφιακό γραφείο είναι το γραφείο του μέλλοντος. Από την αρχή της συνεργασίας βάζουμε τα θεμελία για μια ανάπτυξη έτοιμη να ιυοθετήσει κάθε νέα καινοτομία αλλά και αποδεσμευμένη από τους πολλούς ανασταλτικούς παράγοντες της παραδοσιακής ανάπτυξης. Περνάμε από την Ψηφιακή Παρουσία στην Ψηφιακή Επιχείρηση. 

“Η δυνατότητα να εργάζεσαι από το σπίτι σου, όποτε χρειάζεσαι, και να μπορείς να δοκιμάζεις εναλλακτικούς τρόπους ζωής, χωρίς αυτό να επιβαρύνει την δουλειά σου, είναι μια μεγάλη νίκη για όλους”

— Scott Berkun, πρώην στέλεχος του WordPress,
συγγραφέας του “Η Χρονία χωρίς Παντελόνια: το WordPress.com και το Μέλλον της Εργασίας”

ψηφιακη εκπαιδευση

Πληροφορική για Αρχάριους

Εφαρμογές Γραφείου

Ψηφιακή Καριέρα

Ψηφιακή Επιχείρηση

Πληροφορική για Γονείς

Διοργανώνουμε εκδηλώσεις και παραδίδουμε ιδιαίτερα ή ομαδικά μαθήματα ή παρουσιάσεις τόσο σε φυσικό όσο και σε εικονικό χώρο. Προωθούμε την χρήση της ψηφιακής τεχνολογίας με άξονες την ασφάλεια, την απόδοση αλλά και την ηθική.  Ως πρεσβευτές της Απομακρυσμένης Εργασίας στην Ελλάδα, οι εκπαιδευτικές δράσεις “Ψηφιακή Καριέρα” και “Ψηφιακή Επιχείρηση”παρέχονται με εξαιρετικά ευνοϊκούς όρους.  

ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ

Τηλεφωνικό Κέντρο:
+30 22 511 51 426 (9:00-12:00)

Ασώματος Λέσβου 81101, Ελλάδα
info@omnifox.gr
Copyright @ Omnifox Greece 2020
[Privacy Policy]

ESHOP
ΕΣΠΑ

επιδότηση 5000€

Μίλα μαζί μας για την δυνατότητα σου να ενταχθείς στην επιδότηση  για πλήρη κατασκευή και λειτουργία ESHOP για την επιχείρηση σου. 

Αναλαμβάνουμε τον φάκελο της επιδότησης, την κατασκευή αλλά και συντήρηση του καταστήματος.

Ημερομηνία λήξης προγράμματος: 24/3/2021