Καλωσήλθες στην Omnifox Greece

H Omnifox παρέχει υπηρεσίες ανάπτυξης έργων με ιδιαίτερη έμφαση στο ψηφιακό πεδίο και αυστηρή προσήλωση στην αισθητική ποιότητα και λειτουργικότητα.

Έργα που εντυπωσιάζουν, που ευχαριστούν αλλά και που πετυχαίνουν τους σκοπούς για τους οποίους δημιουργήθηκαν, παρέχονται μέσα από συνεργασίες που χαρακτηρίζονται όχι μόνο από τον υψηλό επαγγελματισμό και την επιστημονική μεθοδολογία, αλλά και από το ανθρώπινο πρόσωπο – την ανάγκη για επικοινωνία και ψυχαγωγία.

Κάθε συνεργασία είναι εξίσου μια ιστορία που περιμένει να γραφτεί.

Η Omnifox Greece ξεκίνησε επίσημα την δράση της το 2020, δημιουργώντας την έδρα της σε έναν παλιό καφενέ, στον παραδοσιακό οικισμό του Ασωμάτου στη Λέσβο – είκοσι λεπτά από την πόλη της Μυτιλήνης.

Στην φαρέτρα της φέρει 20ετή επαγγελματική εμπειρία με διεθνή αναγνώριση (σφραγίδα Κορυφαίας Αξιολόγησης από την μεγαλύτερη πλατφόρμα διακίνησης ψηφιακής εργασίας: Upwork) καθώς συνεχίζει να εξυπηρετεί συνεργασίες,τόσο στην Ελλάδα όσο και σε ολόκληρο τον κόσμο.

Μάθε περισσότερα για εμάς.
Πες μας τι σκέφτεσαι ή τι αναζητάς και λάβε την συμβουλή μας.
Κάλεσε μας στο +30 22 511 51 426 (9:00-12:00) ή στείλε μας μήνυμα:

Στείλε μας μήνυμα

Τηλεφωνικό Κέντρο:
+30 22 511 51 426 (9:00-12:00)

Ασώματος Λέσβου 81101, Ελλάδα
info@omnifox.gr
Copyright @ Omnifox Greece 2020
[Privacy Policy]

ESHOP
ΕΣΠΑ

επιδότηση 5000€

Μίλα μαζί μας για την δυνατότητα σου να ενταχθείς στην επιδότηση  για πλήρη κατασκευή και λειτουργία ESHOP για την επιχείρηση σου. 

Αναλαμβάνουμε τον φάκελο της επιδότησης, την κατασκευή αλλά και συντήρηση του καταστήματος.

Ημερομηνία λήξης προγράμματος: 24/3/2021